ERASMUS+ KA1 PROJEMİZ

"Creativity in teaching and learning by using ICT"

Okulumuz IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında kabul edilen Erasmus+KA1 projesi  "BT Araçlarının Daha Etkin Kullanımı" projesi kapsamında ilk kursumuza Hollanda'nın Assen kentinde 15-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında katıldık. Quarter Mediation  tarafından düzenlenen "Creativity in teaching and learning by using ICT" kursunda bilişim teknolojisi  (BT) araçlarının daha etkin bir şekilde, farklı branşlarda ve disiplinlin arası bir şeklinde kullanılması, öğrencilerin farklı zeka türlerine hitap edecek öğrenme ortamlarının BT araçları ile oluşturulması konularında farklı etkinliklere yaptık. Kursa Türkiye, İspanya, İtalya, Slovekya'dan 20 öğretmen katıldı. Kurs kapsamında web 2.0 araçlarının kullanımına yönelik etkinlikler, okul ziyaretleri, farklı öğretimsel oyunların ve tasarımların yer aldığı etkinlikler yapıldı. Öğretmenlerimizin hem farklı öğretme yöntemleri öğrendiği hem yabancı dil becerilerini geliştirme şansı bulduğu hem de Avrupalılık kültürünü yakından tanıma fırsatı bulduğu bu süreçte elde edinilen kazanılar en kısa sürede okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle de paylaşılacaktır.

Yayın: 25.05.2016 - Güncelleme: 17.04.2021 01:32 - Görüntülenme: 1228