ERASMUS+ KA1 PROJEMİZ

Erasmus+ KA1 Projemizin ikinci hareketliliğini İtalya´ya yaptık.

Okulumuz IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında kabul edilen Erasmus+KA1 projesi  "BT Araçlarının Daha Etkin Kullanımı" projesi kapsamında ikinci hareketliliğimiz olan iş başı izleme faaliyetimizi İtalya´nın Parma kentinde 2-8 Ekim 2016 tarihleri arasında Liceo Scientifico Ulivi okulunda gerçekleştirdik. Faaliyet süresince ders izleme, tanıtım, proje paylaşımları, kültürel faaliyetler gerçekleştirildi. Aynı süreçte okulu ziyarete gelen İsveç´li öğretmenlerle de ortak faaliyetler yürütüldü. Öğretmenlerimizin hem farklı öğretme yöntemleri öğrendiği hem yabancı dil becerilerini geliştirme şansı bulduğu hem de Avrupalılık kültürünü yakından tanıma fırsatı bulduğu bu süreçte elde edinilen kazanılar en kısa sürede okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle de paylaşılacaktır.

Yayın: 12.10.2016 - Güncelleme: 17.04.2021 01:23 - Görüntülenme: 804