29 Ekim 100. Yılı Programı

Öğrencimiz Türkiye Şampiyonu Oldu

Learning on the Water 2023 Erasmus+ Projesi

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı, öğrencilere yönelik ders içi ve ders dışı kazanımlara ulaşmak için verilen emek ve gayretler ile dop dolu geçerek sona erdi. Bütün öğrencilerimize ve eğitim camiamıza iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Bu yıl mezun ettiğimiz değerli öğrencilerimize girecekleri Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı'nda ve gelecek yaşamlarında başarılar diliyoruz. Yolunuz hep açık hep güzel olsun, sizleri özleyeceğiz.

May

10-C sınıfı öğrencilerimizden Elif Fikriye YOLLU, bilek güreşinde Türkiye ikincisi olmuştur, öğrencimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Galip KARAGÖZ' ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama Programımızı hazırlayan ve sunan okulumuzun müzik öğretmeni Sayın Ersin.... , Edebiyat öğretmeni Sayın Özcan... ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun !

May

20222-2023 Eğitim öğretim yılı 2.dönem okul geneli veli toplantımız, 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 14.00'te okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Bilek Güreşi Takımımız Ödülle Döndü